Mengenai Kami

Foto saya
Adalah sebuah Pusat Rawatan Islam yang bernaung di bawah Persatuan Kebajikan dan Pengubatan Islam Malaysia Darussyifa’ yang berpusat di Bandar Baru Bangi, Selangor. Ianya adalah salah sebuah Cawangan Pusat Rawatan yang terdapat di dalam Negeri Selangor yang terletak di atas sebuah tanah persendirian yang diwakafkan oleh Tuan Penasihat Darussyifa’ Banting sendiri iaitu Tuan Haji Saharoni Bin Haji Jamil. Beliau adalah antara anak-anak murid terawal yang diijazahkan pengubatan Islam oleh Yang Berbahagia Dato’ Dr. Haron Din.

Khamis, 18 November 2010

Perkhidmatan selain rawatan di Darussyifa' Banting

Merujuk keputusan mesyuarat AJK kali 1/2010, Darussyifa' Banting bersetuju mewujudkan Biro-Biro yang akan memberi perkhidmatan kepada masyarakat yang memerlukan.

1. BIRO PENGURUSAN LUAR - Tujuan- untuk membantu pihak yang memerlukan perkhidmatan rawatan bangunan, rumah @ kawasan yang mengalami gangguan. Terdapat prosedur dan syarat yang ditentukan sebelum sesuatu permohonan diambil tindakan.
Untuk sebarang pertanyaan, boleh hubungi :- 

Ketua Biro -Ustaz Isfarizan Bin Marwan (012-6772876) @
AJK Biro - Ustaz Mohd Zaki Bin Mohd Harun (012-3872469)


2. BIRO MAJLIS & KERAIAN - Tujuan - Untuk mana-mana pesakit @ waris yang ingin memohon diadakan solat hajat dan doa khusus samaada ke atas BAHAN RAWATAN @ PENYAKIT yang kritikal @ Lewat sembuh. Prosedur dan syarat sila hubungi:-

Ketua Biro - Ustazah Anilah Binti Mariun (019-2197071) @
AJK Biro - Ustazah Rohaya Binti Jauhari (013-3658245)


Tiada ulasan:

Catat Ulasan