Mengenai Kami

Foto saya
Adalah sebuah Pusat Rawatan Islam yang bernaung di bawah Persatuan Kebajikan dan Pengubatan Islam Malaysia Darussyifa’ yang berpusat di Bandar Baru Bangi, Selangor. Ianya adalah salah sebuah Cawangan Pusat Rawatan yang terdapat di dalam Negeri Selangor yang terletak di atas sebuah tanah persendirian yang diwakafkan oleh Tuan Penasihat Darussyifa’ Banting sendiri iaitu Tuan Haji Saharoni Bin Haji Jamil. Beliau adalah antara anak-anak murid terawal yang diijazahkan pengubatan Islam oleh Yang Berbahagia Dato’ Dr. Haron Din.

Isnin, 3 Januari 2011

Harapan Tahun Baru

Bismillahirrahmanirrahim... Alhamdulillah, setinggi-tinggi pujian dipanjatkan ke hadrat Allah Subhanahu Wataala kerana dengan barokah limpahan kurnia dan RahmatNYA, Barisan AJK dan seluruh Perawat Darussyifa' Cawangan Banting mengucapkan Selamat Tahun Baru 2011 kepada semua Muslimin Muslimat, pengunjung website Darussyifa' Banting khususnya mereka yang pernah berkunjung di Pusat Rawatan kami.

Syukur Alhamdulillah, dengan kehendak dan keizinan dariNYA, kita masih diberi peluang untuk bersama-sama hidup untuk menegakkan dan menghidupkan Syiar Islam, dari dalam diri hingga ke segenap pelusuk dunia mekar dengan kalimah tauhid LailahaIllallah..Harapan kami pada tahun baru dan hari-hari yang bakal mendatang, semoga kami terus diberi taufiq dan hidayah, daya dan kekuatan, rohani dan jasmani untuk membantu sesiapa jua yang memerlukan bantuan, InsyaAllahu Taa'la.. 

Tiada ulasan:

Catat Ulasan